Waarom met mij samenwerken?

 

[themecolor]

Misschien vraag je je af wat ik je kan bieden wat andere web bouwers en social media managers niet kunnen.

[/themecolor]

Ik spreek jouw taal omdat ik een zelf coach en counsellor ben. Ik geef les aan ander counsellors, hoe ze online kunnen counsellen. Ik kom dus niet uit de technische wereld. Ik heb de kennis over websites en sociale media van de grond op opgebouwd.

[themecolor]Wat betekend dit voor jou?[/themecolor]

  • Ik weet hoe het voelt om niet goed te weten waar je moet beginnen. Je wil een goede website hebben en ook iets met sociale media doen. Tegelijkertijd weet je niet goed waar je moet beginnen.
  • Counsellors hebben vaak niet het budget om een fortuin uit te geven aan een website en sociale media. Ik snap dat heel goed.
  • Ik hou ook niet van te technische taal. Nog erger, ik word er onzeker van. Daarom zal ik het zelf ook zo min mogelijk gebruiken.
  • We spreken af voor een eerste gesprek op Skype om te bespreken wat je nodig hebt. Op die manier kunnen we ook zien of we goed kunnen samenwerken.
  • Naast een website zorg ik er ook voor dat je zelf pagina’s kan maken en nieuws kan toevoegen aan je website.
  • Ik bied ook Engelstalige cursussen aan op het gebied van websites en sociale media.

 

Als je nog niet overtuigd bent, dan kun je me altijd e-mailen voor meer informatie. Bij een samenwerking is het belangrijk dat er een klik is. Ik ben altijd bereid om met je mee te denk over oplossingen voor de problemen waar je tegenaan loopt.

Ik kan me nog goed herinneren hoe moeilijk ik het vond om mijn online praktijk te starten, en hoeveel tijd ik er in geïnvesteerd heb. We hoeven niet allemaal het wiel uit te vinden, ik deel graag mijn kennis met je.

Mijn cursuusen en workshops zijn op dit moment alleen nog beschikbaar in het Engels en worden gegeven in samenwerking met OLT. [online training for counsellors] Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven over alles wat met online counsellen te maken heeft.

 

Als je ergens meer over wilt weten, neem dan contact met me op.

Voor dagelijkse tips en ander info volg me op Facebook en Twitter.

<Home>

<over Mieke>