| |

Tijdelijk twee gratis cursussen voor mijn Nederlandse cliënten

Bij uitzondering dit keer een email in het Nederlands.

Tijdens de huidige uitzonderlijke situatie waarin veel therapeuten en coaches er voor kiezen om met hun cliënten online te werken, vind ik het heel belangrijk dat dat ook veilig gebeurd.

De meeste van mijn cursussen zijn in het Engels omdat een groot deel van mijn klantenkring Engels is en ik ook voor Engelstalige trainingsinstituten werk. Maar ik heb ook een aantal Nederlandstalige cursussen die je gewoon in de winkel terug kan vinden.

Normaal bied ik deze cursussen betaald aan. En aan de cursus online ethiek word nog gewerkt. Om zoveel mogelijk kennis te delen heb ik besloten om zoals de de corona afzondering duurt twee cursussen gratis aan te bieden.

 

Basis Module: Online Coachen

ook voor therapeuten

en

Basis Module Online Ethiek

Deze module is nog niet af maar er staat een hoop nuttige informatie in hoe je veilig online kan werken.

Het enige wat ik er voor terug vraag is dat ik je op mijn mailinglijst mag zetten.

Ik zou het ook fijn vinden als je dit blog bericht wil delen met mensen waarvan je denkt dat ze er iets aan hebben.

Voor vragen ben ik gewoon bereikbaar.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − four =