Over Mieke

Lees meer om uit te vinden waarom ik marketing zo leuk vind.

Ik ben Mieke Haveman, een coach/counselor die gespecialiseerd is in online werk. Ik heb mijn studie online werk online gedaan

Mieke & Nina
Mieke & Nina

bij een Engels opleidingsinstituut. En werk veel internationaal.

Naast mijn werk, vind ik het heerlijk om te lezen of een goede film te kijken. En zoals je aan mijn foto kan zien, ben ik dol op honden.

[themecolor]Waarom marketing?[/themecolor]

Marketing is iets dat ik echt gemist heb in mijn counsellor/coaching opleiding. Ik wist toen al dat ik een eigen praktijk wilde opzetten, maar ik had geen idee hoe ik dat dan most doen. In mijn opleiding kwam het eigenlijk niet aan de orde.

Gelukkig vond ik na mijn opleiding een coach die me de basis heeft geleerd. Daarna heb ik de rest aangevuld met cursussen en webinars.

Toen ik zelf begon met lesgeven aan counsellors, merkte ik dat ik niet de enige was die dit aspect miste. Veel van mijn studenten zaten in precies dezelfde positie. En zeker als het om online marketing ging.

Ik begon tijdens de lessen meer marketing in te bouwen, en begon dat steeds leuker te vinden.

[themecolor]Ik kan me nog goed herinneren hoe verloren ik me voelde toen ik online begon.[/themecolor]

Al dat jargon wat ik niet begreep. De simpelste zaken kostten me uren. Met een beetje hulp hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Als je iemand hebt om je op weg te helpen, dan is het heel goed te doen om je website te onderhouden en succesvol te zijn op Social Media.

Als je daar helemaal geen zin hebt of tijd voor hebt, dan kun je het ook voor je laten doen. Ik kan een website voor je bouwen en door video’s laten zien hoe alles werkt. En je kunt me e-mailen met vragen. Ik vind het belangrijk dat je je eigen website goed begrijpt.

En ik kan je ook helpen om sociale media goed op te zetten en te beheren.

Ik heb in jouw schoenen gestaan en ik weet hoe moeilijk het is in het begin.